Hieronder vindt u een overzicht van de programma’s binnen de door u gekozen categorie. Kies een programma en schrijf u direct in!

Uitleg buiten trainen

Sporten wanneer je zin hebt met SPORT30 op het buitenterrein bij centrumFIT.

Tijdens iedere training krijg je continu begeleiding door onze Functional Trainer, Jorick den Braber.

SPORT30 is een kort trainingsprogramma van minimaal 30 minuten in circuitvorm. Voor iedere sporter wordt de intensiteit aangepast aan de huidige conditie.
Het is mogelijk om iedere dag even te komen trainen en het circuit te doorlopen. Met een timer wordt de duur van de oefening aangegeven. Wekelijks worden de circuittrainingen vernieuwd. Alle circuits bestaan uit conditie, kracht, lenigheid en stabiliteitsoefeningen.

Na 30 minuten heb je je totale workout afgerond. Je mag zoveel rondes maken als je wilt, maar je kunt ook na 1 ronde stoppen.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wil je niet wachten, bel ons dan vooraf even op.

Er zijn twee abonnementsvormen, waarbij je onbeperkt kan komen sporten.

 

Uitleg Thuis trainen

Dit unieke concept bestaat uit een op maat gemaakt trainingsprogramma, waarbij de Functional Trainer een aantal contactmomenten heeft in je eigen thuisomgeving. De Functional Trainer neemt de oefeningen met je door en geeft je aanwijzingen hoe de oefening goed moet worden uitgevoerd. Vervolgens worden de oefeningen in een trainingsschema aangeboden die je kunt bekijken via een App op je computer, tablet of smartphone.

Het thuis trainingsprogramma van SPORT30 bestaat uit de volgende mogelijkheden:
Er zijn 3 verschillende pakketten samengesteld:

Pakket A: Algemeen kracht pakket

Untitled-1 copy.jpg 8

Pakket B: Basis conditie pakket

Untitled-1 copy.jpg 9

Pakket C: Core stability pakket

Untitled-1 copy.jpg 7

Voor je start met SPORT30 maak je een keuze uit een pakket. Per pakket worden de trainingsmaterialen tijdens de eerste afspraak door de Functional Trainer meegenomen. Deze materialen zijn jouw eigendom en zijn nodig om thuis te kunnen blijven trainen. In overleg met je Functional Trainer bepaal je hoe de contactmomenten thuis worden gepland.

Bij de eerste afspraak is er een testmoment inbegrepen. Deze test wordt herhaald gedurende de trainingsperiode.

Er is ook de mogelijkheid om thuis met een groep te trainen. Daarbij kies je als groep voor hetzelfde pakket (Core stability, conditie of kracht)

Uitleg trainen op locatie

OP LOCATIE

SPORT30 biedt werkgevers de mogelijkheid om onze Functional Trainer in te huren. De training zal worden verzorgd op de werkvloer.
Per bedrijf zal vooraf geïnventariseerd worden waar de focus van de training op moet liggen. Zo zal bijvoorbeeld een training bij een accountantskantoor er inhoudelijk anders uitzien als bij een productiebedrijf.
De Functional Trainer zal de materialen meenemen naar de werkplek. Iedere workout duurt maximaal 30 minuten.
De werkgever koopt het aantal trainingsuren in. De tarieven worden met de werkgever besproken.

——————————————————————————————————–

OP HET SPORTVELD

Een andere mogelijkheid op locatie die met SPORT30 geboden wordt, is gezamenlijk trainen op het sportcomplex. De Functional Trainer is in te huren voor een 30 minuten circuittraining, voorafgaand aan je sport. Denk hierbij voorafgaand of aan het einde van je hardlooptraining.

Als we het hebben over efficiënt en doelgericht met je tijd omgaan, kun je ook de Functional Trainer inschakelen als je met een aantal ouders zit te wachten tot de kinderen klaar zijn met trainen. Gezellig een complete workout van 30 minuten onder begeleiding met een groep ouders.

De tarieven voor SPORT30 op het trainingsveld zijn hetzelfde als SPORT30 thuis.

Sport30 Video >

Functional Trainer Jorik op de werkvloer - Bij het programma 'Mijn leven, mijn gezondheid'  van RTL4 is...

Functionele fitness - Wordt jij blij van woorden als: Fitness, Bootcamp, Outdoor workout, HIIT, High Intensity, 30...

SPORT30 en dag van de arbeidsmobiliteit - Vandaag, 9 oktober 2014, is de dag van de arbeidsmobiliteit....

Sport30 trainer